Eπισκευές Laptop

Eπισκευές σταθερών υπολογιστών

Ανταλλακτικά

Laptop

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

11Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη των προσωπικών σας ιστοσελίδων, πραγματοποιείται έπειτα από τη συνάντησή σας με εξειδικευμένα άτομα της εταιρίας μας. Στο πρώτο αυτό στάδιο, μέσα από τη συζήτηση και μια σύντομη περιγραφή του περιεχομένου της σελίδας που επιθυμείτε, καταγράφουμε τόσο τις προσωπικές σας ανάγκες όσο και της επιχείρησής σας. Αναλαμβάνουμε να επιλύσουμε όλες σας τις απορίες, προτείνοντάς σας ιδέες και λύσεις σχεδιασμού και αναλύοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Ακολουθούμε μία σύντομη μελέτη και έρευνα αγοράς, ώστε να είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε, να αναπτύξουμε και να προβάλουμε τη “βιτρίνα” της επιχείρησής σας στο διαδικτυακό κόσμο, με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται όσο το δυνατό περισσότερο στις απαιτήσεις σας!

  Έπειτα από την παράδοση της προσφοράς μας και τη συμφωνία με τον πελάτη μας για τον τρόπο πληρωμής, σειρά έχει η συγκέντρωση υλικού από εσάς (κείμενα, φωτογραφίες, λογότυπο …) το οποίο θα υποστεί και την ανάλογη επεξεργασία για την κατασκευή της δομής και του προγραμματισμού της ιστοσελίδας.

  Μετά τη συλλογή των απαραίτητων πληροφοριών, προχωράμε στην επιλογή, τον έλεγχο διαθεσιμότητας και την κατοχύρωση ενός μοναδικού και σύντομου ονόματος στον παγκόσμιο ιστό το οποίο θα είναι της αρεσκείας σας αλλά και σχετικό με το αντικείμενο της δραστηριότητάς σας.

  Στη συνέχεια, έχοντας κατανοήσει τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες, σας προτείνουμε το κατάλληλο πακέτο φιλοξενίας σε γρήγορο και αξιόπιστο server μεγάλης χωρητικότητας, φιλικό προς όλες τις μηχανές αναζήτησης ώστε να εμφανίζει την ιστοσελίδα σας σε ελάχιστο χρόνο.

  Με την πάροδο τεσσάρων έως πέντε ημερών, σας παρουσιάζουμε την αρχική μορφή του site, και ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας για τυχόν λεπτομέρειες, διορθώσεις και έγκριση του τελικού αποτελέσματος. Διασφαλίζουμε τα δεδομένα σας με αξιόπιστες εφαρμογές backup (αντίγραφα ασφαλείας) και σας προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη και συντήρηση για όσο χρονικό διάστημα προβάλλεται η ιστοσελίδα σας στο διαδίκτυο.

  Η κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων πραγματοποιείται μέσω εύχρηστης εφαρμογής διαχείρισης ανοιχτού περιεχομένου, ώστε να είναι σε θέση οι χρήστες μας, έπειτα από την ολοκλήρωση του έργου, να εκπαιδευτούν και να μπορέσουν να τροποποιήσουν και να ανανεώσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους όποτε εκείνοι το επιθυμούν χωρίς να κατέχουν ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις.

  Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να σας προσφέρουμε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και άριστης λειτουργικότητας που θα ξεχωρίζει στον σύγχρονο, απαιτητικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο του διαδικτύου. Χρησιμοποιώντας νέες και αξιόπιστες τεχνολογίες, σας παρέχουμε οικονομικές και ολοκληρωμένες λύσεις για εντυπωσιακά αποτελέσματα με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Εμπιστευτείτε μας τη διαφήμιση και την προώθηση των προϊόντων σας, και αναδείξτε το προφίλ της επιχείρησής σας στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης. Αποκτήστε ένα κερδοφόρο site και αφεθείτε στο μοναδικό σχεδιασμό που θα σας οδηγήσει στο δρόμο προς την επιτυχία!

Καλώς ήλθες στο info.net.gr !
Φθηνά μελάνια και toner.
24 ώρες την ημέρα.
7 ημέρες την εβδομάδα.

Διαθέτουμε συμβατά toner και μελάνια υψηλής ποιότητας αλλά και γνήσια όλων των κατασκευαστών.

Όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε έχουν πιστοποιητικά ποιότητας ISO 9001 ΚΑΙ ISO 14001.

partner1

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Σημείο Παραλαβής - Κατάστημα
  • Παπασκιαδα 4 - Χαλκίδα 34133
  • +30 2221060722
  • +30 6973002348
  • info@info.net.gr
  • Βρείτε μας, στον χάρτη
  • Δευτέρα - Παρασκεύη: 09:00πμ - 20:00μμ Σάββατο:09:00πμ - 14:00μμ